top of page

 

De trainingen

Zijn afgestemd op de werkvloer en sluiten aan bij  complexe (ouderen) zorg.

De trainingen worden op een speelse wijze gebracht waarbij theorie en praktijk elkaar prettig afwisselen. U zult niet makkelijk in slaap vallen en humor is ons belangrijkste medicijn.

In het aanbod vindt u een aantal standaard producten (zie trainingen). Uiteraard is het mogelijk een training (scholing) op maat te verzorgen waarin uw specifieke leervragen centraal staan. 

    

De consultatie

Bij probleemgedrag waarbij u praktisch en snel advies zoekt, kunt u een consult vragen. Er wordt met u meegekeken om het probleem in kaart te brengen en reiken advies en een eventuele oplossing aan. 

De coaching en intervisie

Coachingstrajecten en intervisiesessies is voor de individuele werknemer of het team. Dit is altijd maatwerk en gericht op uw praktijksituatie. Coaching en/of intervisie helpt bij vraagstukken over bewustwording en professionele groei in het beroep. 

Uw workshop of symposium 

Wordt op een dynamische en inspirerende wijze verzorgd. 

Wij spreken de taal van uw werknemer 

Hennie Snoeren Training-Coaching is een ZZP bedrijf maar indien nodig wordt er met anderen samengewerkt. Dit zijn allemaal gecertificeerde en geregistreerde (BIG, ST!R) trainers, coaches en trainingsacteurs die uit het werkveld komen. 

Dit heeft als voordeel dat wij weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. 

Daarnaast is het lesmateriaal ontwikkeld door specialisten uit de ouderenzorg met de nadruk op praktisch, begrijpelijk en uitvoerbaar.   

Wat is er te doen? 

bottom of page