top of page
Collega Niels
Collega Niels
Iedereen mag mee doen
NKOP 2018
Certificaat behaald
Collega Carola
zorg voor kennis
Bijzondere ontmoeting
Het "schip"

WHAT PEOPLE SAY

Ijselheem, Zwolle 

Hennie heeft op de dag van de verpleging een lezing gegeven en daarna een training aan medewerkers van IJsselheem over psychiatrische aandoeningen bij ouderen. Dit was een succes, mede door haar humor en de sprekende voorbeelden uit de praktijk. Zij kent de dagelijkse praktijk van verzorgenden en spreekt hun taal, waardoor ze op een natuurlijke wijze aansluit bij de verzorgenden. In de samenwerking is Hennie gedreven, zorgvuldig en enthousiast. Zij werkt vanuit een liefde voor haar vak als psychiatrisch verpleegkundige en spreekt altijd respectvol en waarderend over cliënten die zij als voorbeeld bespreekt.

Schakelring, Waalwijk 

Hennie heeft  in totaal 8 teams van stichting Schakelring getraind in de meest voorkomende ziektebeelden in de psychiatrie. De medewerkers/teams hebben deze training als erg leerzaam ervaren. De kennis en ervaring die Hennie heeft op dit gebied en haar vermogen om deze theorie op een duidelijke, praktische en interactieve manier over te brengen heeft veel inzicht gebracht. Dank je wel Hennie

Volckaert, Dongen 

Hennie heeft samen met een collega 4 scholingen verzorgd in de Volckaert. Namelijk de scholing Psychiatrie in het verpleeghuis. Hennie brengt deze op een leuke spontane manier waardoor de lesstof heel duidelijk is en het geen zware kost wordt. Daar waar nodig wordt de stof verdiept en dit bied herkenning op de werkvloer. Collega,s zijn nog steeds enthousiast over de scholing en door de vele praktijkvoorbeelden is het nu een stuk herkenbaarder op de afdeling en hebben ze duidelijke handvatten gehad om hier mee om te gaan.

bottom of page